ΕΤΑΙΡΕΙΑ

about-page-image

Η ΒΙΟΦΛΩ

Η ΒΙΟΦΛΩ Μ. Ε.Π.Ε. (ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ) βρίσκεται στο Πέρασμα Φλώρινας και από το 2000 δραστηριοποιείται στο χώρο παραγωγής και τυποποίηση ορεκτικών προϊόντων διοικούμενη με σύγχρονη επιχειρηματική αντίληψη.

Στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, είναι πλήρως εξοπλισμένη με τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό, διαθέτει έμπειρο προσωπικό, επιλεγμένο δίκτυο μεταφοράς των προϊόντων της, σημεία, τα οποία την οδήγησαν το 2006 να αποκτήσει και εξαγωγικό χαρακτήρα καθιστώντας την, αξιόπιστη στην αγορά.

Η ΒΙΟΦΛΩ Ε.Π.Ε. θεωρεί χρέος της να τηρεί υψηλά ποιοτικά πρότυπα σε όλο το φάσμα των διαδικασιών της και τήρηση των κανόνων υγιεινής. Επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας αποτελεί η πιστοποίησή της κατά τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000.

Υιοθετώντας την αρχή της συνεχούς βελτίωσης, η επιχείρηση επενδύει στον άνθρωπο και σέβεται τον πελάτη.

Οι ανάγκες των πελατών μας βρίσκονται πάντα στην πρώτη θέση, χρησιμοποιώντας μόνο αγνές πρώτες ύλες (ενισχύοντας τους τοπικούς μας παραγωγούς) παράγουμε ένα αξιόλογο αριθμό ορεκτικών.

Η ΒΙΟΦΛΩ μια εταιρία με βαθιά γνώση αρέσκεται στο να δημιουργεί μαζί με τους πελάτες της νέα προϊόντα, το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι μια μεγάλη υπάρχουσα γκάμα κωδικών – προϊόντων.

Με στόχο το δίπτυχο «Ποιότητα – Εξυπηρέτηση» διατηρεί ένα πελατολόγιο εξυπηρετώντας το με ιδιόκτητα αυτοκίνητα-ψυγεία καθώς και με επιλεγμένους συνεργάτες.

Οι συσκευασίες μας αποτελούν λύση για τους επαγγελματίες αλλά και τις νοικοκυρές (η συσκευασία ποικίλει και προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών).

Η καθημερινή μας προσφορά βασίζεται στις ανταγωνιστικές τιμές, στην τήρηση αρχών και πρακτικών που εξασφαλίζουν ασφαλή και θρεπτικά προϊόντα.

Αποδεικνύοντας έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια τη συνέπεια και το σεβασμό από την παραγωγή μέχρι τον καταναλωτή με ποιότητα προϊόντων που δεν αντιγράφονται.

Είμαστε σίγουροι για αυτό που παράγουμε και προτείνουμε.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρία BIOΦΛΩ Ε.Π.Ε. , καταξιωμένη στο χώρο της σαλάτας και ύστερα από πολύ δουλειά και υπευθυνότητα, έχει αναπτύξει ένα δίκτυο διανομής – πώλησης των προϊόντων της σε Ελλάδα και εξωτερικό. Εξυπηρετεί με δικά της ιδιόκτητα αυτοκίνητα το πελατολόγιο της στο Νομό της Φλώρινας και περιφερειακά, ενώ εμπορικοί αντιπρόσωποι της εταιρίας διανέμουν τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα και στα νησιά μας.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την επιλογή του σωστού προϊόντος, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας.